Lina Johansson

Lina Johansson

Vi elsker traditionel svensk produktion og designere der brænder for deres vision. Alt dette står Design Lina Johansson for. Fra studiet i Stockholm-forstaden Årsta har denne designer kreeret tæpper og andre indretningsartikler siden 2012. Tæpperne fremstilles i Sverige med en gammel væveteknik. Også materialerne, som består af bomuldsvarp og plast, er fremstillet i Sverige.

Moderne formsprog og stilfulde farvevalg

Lina Johansson udstiller regelmæssigt sine tæpper og andre kreationer på design- og indretningsmesser både i Sverige og i andre lande. Formsproget er moderne med smarte mønstre og stilfulde farvevalg. Geometriske figurer kombineres med naturlige motiver i farvestrålende kompositioner. Alligevel synes tæpperne afdæmpede og kan let placeres uden at overtage hele rummet. De lyser rummet op og er gode mod trætte fødder. Bliver du træt af udseendet, kan tæpperne let vendes om. Tæpperne er nemlig vendbare med en farvestilling der skifter fra side til side. Med andre ord får du to tæpper i ét!

Dette sortiment tilbyder farve- og formstærke plasttæpper med masser af tanker og følelser bag designet. Håbet er at tæpperne skal skabe trivsel og hygge i hjemmet. Både udformning og kvalitet skal også modstå tidens tand. Vi synes at disse mål er gode at stræbe efter.

Bestil tæpper fra Lina Johansson

Bestil smukke tæpper som passer ind i alle mulige indretningsstile. Disse tæpper passer ligeså godt til mørkt træ som til metaldomineret indretning. Du kan lægge dem i soveværelset, dagligstuen, arbejdsværelser, børneværelset og mange andre steder. Eller hvad med at give kontoret et farvepift som imponerer både gæster og personale? Hos os får du 90 dages åbent køb, gratis returfragt og fremragende kundeservice.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel