Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 69 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del

Stuetæpper

Stuen er den oplagte plads til hyggelige og store tæpper. Hos os kan du købe billige og fine stuetæpper af høj kvalitet og i mange forskellige udseender.

Komplet sortiment af tæpper til stuen

Vi har samlet en bred vifte af tæpper i både farverige toner med iøjnefaldende mønstre samt mere harmoniske farvesammensætninger i for eksempel beige, grå og hvid. At lægge et stort tæppe ud under sofaen og sofabordet vil normalt bidrage til en mere hyggelig indretning. Derudover er det dejligt at kunne have fødderne på et blødt tæppe når du ser film.

For dig der ønsker at skabe stor forandring i stuen, kan et væg til væg-stuetæppe være passende. Vi hjælper dig med at skære en passende størrelse til. Vores tæpper kan du købe til en god pris, og de er af høj kvalitet.

Pas på dit stuetæppe

Hold dit nye stuetæppe flot år efter år ved jævnlig støvsugning af tæppet. Alle vores stuetæpper er lavet i gode kvaliteter og materialer der gør dem nemme at støvsuge og holde rene. Hvis det er nødvendigt, kan du forsigtigt vaske pletter af med et lyst frottéhåndklæde og lunkent vand.