Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering 59
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss Åbent køb 90 dagar

Plasttæpper

Plasttæpper - køb plasttæppe online - Kilands

Til dig der elsker holdbar og flot indretning, kan vi varmt anbefale vores prisvenlige plasttæpper. Her kan du vælge blandt et bredt udbud af svensk-fremstillede plasttæpper i både små og store størrelser og i en lang række forskellige farver og mønstre. Et plasttæppe passer godt til mange forskellige steder i hjemmet. Vi har plasttæpper til enhver smag, billige såvel som lidt dyrere.

Tæpper af plast tåler beskidte miljøer

Plasttæpper er smarte tæpper som også er praktiske da de tåler både skidt og fugt. Disse plasttæpper passer perfekt under spisebordet eller ved køkkenbordet hvor de kan skabe en varm og hyggelig stemning. Når der arbejdes flittigt i køkkenet, beskytter plasttæpperne også dit gulv hvis du skulle tabe et køkkenredskab eller bestikket under middagen. Hvis du kommer til at spilde noget på tæppet, kan du nemt tørre pletten af. Plasttæpper i forskellige farver og størrelser passer også godt i eksempelvis entréen, bryggerset, eller badeværelset hvor der ofte er skidt eller vand. Find en farve og et mønster der tiltaler dig allerede i dag!

Nemme at vaske

Udover at plasttæpperne er flotte, smarte og praktiske, har de endnu en fordel - de kan nemlig vaskes. I sortimentet finder du mange fine plasttæpper som du nemt kan putte direkte i vaskemaskinen ved 30 grader. Men se altid vaskeanvisningen før du vasker dit plasttæppe. Udover at mange af plasttæpperne kan komme i vaskemaskinen, kan du også spule dem rene ved behov. Du kan også vende plasttæppet og lægge den anden side opad da plasttæpper ikke har nogen bagside. Ind i mellem har plasttæpperne en inverteret farve når man vender dem om. Få inspiration til din indretning ved at kigge i vores brede sortiment af flotte plasttæpper.

Filter

Vis filter Skjul filter

50 cm - 200 cm

50 cm - 450 cm

Viser 1 til 40 af i alt 306

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Deco beige - plasttæppe
Fr. 1 451 kr
Deco blå - plasttæppe
Fr. 2 586 kr
Udsolgt
Ymer oliven - plasttæppe
Fr. 675 kr

Viser 1 til 40 af i alt 306

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste