Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 69 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del
Vi fylder 50 år! Fejre med os - 20% på badeværelsesmåtter, børnetæpper, kludetæpper og dørmåtter! (ikke metervare) til den 31/10.

Sympa Nova/Aquamat

Køb Sympa Nova/Aquamat til lave priser

p>Sympatex-tæpper et glimrende valg til områder der udsættes for fugt. Sympatex er et fuldstændigt unikt materiale og en patenteret teknologi der tåler vand. Det er netop denne egenskab der gør sympatex så velegnet i vådrum og kældre. Ud over at disse typer tæpper tåler vand, har de en speciel overflade der gør at tæpperne ikke absorberer vand. Den bløde tekstur gør tæpperne meget behagelige at gå på. Du kan selv vælge hvor store dine sympatextæpper skal være, vi kan skære længde og bredde til så det passer. Se vores brede udvalg og få inspiration blandt smukke mønstre og farver. Her finder du både tæpper med maritime motiver, men også enkeltfarvede og stilrene tæpper.

Anvend dit sympatex i badeværelset

Hos os er det let at bestille måltilpassede sympatextæpper. Vi kan eksempelvis skære et tilpas stort tæppe til som du kan anvende i badeværelset. Sympatextæpper holder en meget høj kvalitet, og i og med at de er så tilpas slidstærke, kan du med fordel anvende dem der hvor det er vådt. Mange anvender sympatex som skridmåtter i vådrum, et godt tip til dig med børn! Vælg en fin farve på dit sympatextæppe og match den efterfølgende med badeværelsets øvrige tekstiler - super flot!