Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 59 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del
Vi fylder 50 år! Fejre med os - 20% på badeværelsesmåtter, børnetæpper, kludetæpper og dørmåtter! (ikke metervare) til den 31/10.

Blomstrede tæpper

En dans på roser med blomster på tæppet! Med blomster på tæppet kan dit liv blive en dans på roser. Lad Kilands tæpper byde op til en farverig svingom i vores voksende udvalg af store og stilfulde, blomstrede tæpper. Det er en inspirerende jungle af planter, blade og lokkende farver i mange størrelser og materialer.

Romantik under køkkenbordet med et blomstret tæppe

Skønne, håndknyttede tulipaner i den blødeste uld? Praktisk blomsterromantik i holdbar plast fremstillet i Sverige? Eller maskinvævede blomsterenge i prisoverkommelige, syntetiske materialer? Botaniser blandt store, håndvævede tæpper fremstillet med væveteknik og med små blomster samt små plasttæpper med store blomstrede mønstre. Få tæpper tilbyder lige så meget vitalitet og inspiration som dem med blomster, grønne blade og farvestrålende botaniske planter.

Hvis du køber nok blomstrede tæpper, kan du eventuelt få en rabat.

Stort, blomstret tæppe 200x300 cm eller 250x350

Ønsker du, at dit nye, blomstrede køkkentæppe skal være et praktisk plastiktæppe fremstillet i Sverige eller et smukt og holdbart, svenskdesignet uldtæppe? Velkommen til at udforske Kilands brede sortiment af store tæpper med vidunderlige blomster på.

Store tæpper bliver mere og mere populære. Et stort tæppe med blomster under eksempelvis din sofagruppe holder dit møblement samlet og skaber et rum i rummet. I så fald har du ofte brug for en størrelse på 250x350 cm eller 300x400 cm. Hvor stort det ideelle blomstrede tæppe under dit spisebord skal være, afhænger af bordets størrelse samt størrelsen på dit køkken eller spisestue. Som regel er 200x300 cm en passende minimumsstørrelse, og mange vælger 250x350 cm.

Kilands tilbyder mange store tæpper, både store blomstrede uldtæpper, store viskosetæpper med blomster samt store maskinvævede wiltontæpper med blomstermønstre. Læs gerne mere om vores ekstra store blomstrede tæpper samt muligheden for at bestille tæpper i specielle størrelser.