Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 59 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del
Kampangepris! -20% på viskosetæpper og koskind t.o.m 17/11.

Badeværelsesmåtter

Badeværelset er et af hjemmets vigtigste rum, ikke mindst fordi vi anvender det hver eneste dag. For at badeværelset skal fremstå indbydende og flot, kan du pynte gulvet med badeværelsesmåtter. Mange badeværelsesgulve er kolde at gå på, særligt hvis der ikke er gulvvarme i. Ved hjælp af en blød badeværelsesmåtte bliver det mere behageligt at stå på gulvet. Desuden er badeværelsesmåtter en god måde at få et flot farvekick eller et smukt motiv ind i rummet på. Her kan du vælge blandt flere forskellige modeller, farver og former.

Hvilke materialer anvendes?

Eftersom badeværelsesmåtter anvendes i et anderledes miljø end andre måtter, er de oftest fremstillet af slidstærkt, syntetisk materiale eller bomuld. Dette gør, at måtterne let kan vaskes i vaskemaskine. I vores sortiment af badeværelsesmåtter kan du vælge blandt akryl-, bomulds- og polyestermåtter og meget mere. Mange måtter har en bagside af latex som gør, at måtten ligger stabilt på gulvet uden at glide rundt.

Praktisk og bekvemt

I dag er mange badeværelser ret store, og væggene er beklædt med alt fra klinker til marmor. Denne kombination gør at lydniveauet kan være højt på badeværelset og sommetider skabe ekko. Ved at placere flotte badeværelsesmåtter i rummet kan du dæmpe den høje lyd. Hos os på Kilands kan du vælge blandt forskellige typer af måtter, eksempelvis flettemåtter og vores populære akrylmåtter som er enormt bløde og lækre at sætte fødderne på. Giv badeværelset et løft ved at lægge varme og hyggelige badeværelsesmåtter ud. Her kan du vælge blandt flotte farver og mønstre som passer perfekt ind på netop dit badeværelse.

Vis filter Skjul filter

Filter

40 cm - 240 cm

1 cm - 350 cm

Viser 1 - 40 af 230

Viser 1 - 40 af 230

Tabel  Liste 

Ny!
Sympatex kela - metervare

Sympatex kela - metervare

Sympatex er en multifunktionsmåtte hoved…

Fr. 125 kr/m

Viser 1 - 40 af 230

Viser 1 - 40 af 230

Tabel  Liste