Linie Design

Linie Design

Det danske firma Linie Design er blevet kendt for sine smukke og smagfulde tæpper. Mærket blev grundlagt i 1980 og er i dag den største leverandør af håndlavede tæpper i det nordlige Europa. Linie Designs kreationer er blevet storsælgere i over 60 lande.

Deres look omformes og omdefineres løbende ved at udforske nye indtryk og inspirationskilder. Trods de nytænkende kollektioner er tradition og håndværk en vigtig del af virksomheden. At tæpperne ofte er håndvævede og håndtuftede skaber desuden en fornemmelse af autentisk håndværk.

Kreative og fantasifulde tæpper fra Linie Design

Formsproget kombinerer kreativitet og fantasirigdom med funktion. De stilrene linjer og simple men gennemtænkte snit der kendetegner dansk design, er tydelige. Resultatet er tæpper som føles elegante og eksklusive. Hvis du ønsker at skabe en luksuriøs atmosfære i et rum, er dette de rigtige tæpper at gå på udkig mellem. Om ikke andet så for at nyde den geniale enkelhed og de overraskende detaljer.

Fælles for alle Linie Designs tæpper er nøjagtigt balancerede nuancer og snit i perfekt harmoni. Med en masse forskellige former, materialer og strukturer er der et tæppe til enhver indretningsstil. Naturnære materialer gør at de moderne tæpper også passer ind i ældre huse og i kombination med vintage. Sortimentet rummer også smarte mønstre og farver som gør sig godt i minimalistiske rum. Und dig selv et smukt hjem og bestil Linie Designs tæpper fra os! Vi tilbyder hurtig levering med hele 90 dages åbent køb!

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel