20% på alle ryatæpper t.o.m. 31/5 - kode shaggy20

Fabula Living

Stilfuldt dansk design gennemsyrer Fabula Livings kreationer. Er du på udkig efter et elegant og klassisk tæppe med moderne formelementer, så er du kommet til det rette sted. De forsigtige detaljer gør tæpperne meget lette at placere i rum med forskellige farveskalaer og indretningsstilarter. Klassisk design bliver aldrig umoderne, og tæpperne er lavet til at holde i lang tid. Med andre ord er de gode investeringer.

Fabula Living tæpper findes verden over

Fabula Living har eksisteret siden 2004, og i dag har tæpperne spredt sig til hele verden. Inspirationen henter designerne fra Norden, naturlige farver og mønstre. Dette skaber tæpper der ikke tager over, men som stadig har både personlighed og en stærk historie. Bag hvert tæppe fra Fabula Living ligger der passion og gennemtænkte valg fra uld til færdigt produkt. Produktionen er baseret på gamle væveteknikker og materialer som vælges for deres fine udseender og eftertragtede egenskaber. Eftersom de håndvæves, er ikke to tæpper fuldstændig ens.

Designer Lisbet Friis

Designeren Lisbet Friis har længe arbejdet tæt sammen med dette danske mærke. Udover at samarbejde med Fabula Living har hun arbejdet med farver, mønstre og tekstiler for en række populære internationale mærker indenfor mode og indretning. Gennem årene har hun vundet adskillige priser for sit kreative arbejde og har haft udstillinger verden over. Blandt andet er hun repræsenteret i den permanente samling af dansk håndværk og design på Danish Design Museum. Giv hjemmet mere sjæl og ro! Bestil et tæppe fra Fabula Living hos os i dag for at få både hurtig levering og 90 dages åbent køb! Hvis du leder efter en model, du ikke kan finde her, så bare kontakt os, så bestiller vi den hjem til dig.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel