Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 69 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del

Classic Collection

Classic Collection komponerer farver og mønstre ved hjælp af tidløst design og moderne snit. Resultatet er imponerende tæpper der sætter et præg på ethvert rum. Deres gode holdbarhed og høje hyggefaktor har skabt stor popularitet.

Et tydeligt fokus for Classic Collection er håndvævede uldtæpper hvor alt stemmer. Baseret på en grundlæggende filosofi får hver kollektion nye designelementer inspireret af interessante steder og møder. Udover det smukke design skiller firmaet sig ud med sine gode arbejdsvilkår.

Tæpper skabt under humane arbejdsforhold

Classic Collection designer deres tæpper i Stockholm, og fremstillingen sker i Indien. De professionelle indiske håndværkere sidder inde med viden der er gået i arv i generationer hvilket garanterer fremstilling med høj præcision. Firmaet har valgt ikke at tage nogle genveje hvad angår arbejdsvilkår. De er certificeret af Care & Fair hvilket garanterer, at produktionen foregår under humane arbejdsforhold med rimelige lønninger, og at børnearbejde ikke forekommer. For at fremme god skolegang og grundlæggende sundhedspleje går nogle af indtægterne tilbage til familier i de regioner hvor tæpperne fremstilles.

Dette mærke skaber noget for alle og enhver, med et gennemgående tema af håndværk, funktion og strålende skønhed. Tag et kig i Classic Collections inspirerende sortiment og find masser af skønne tæpper. Deres farvesammensætninger er lige så behagelige for sindet som materialet er for fødderne. Klik tæpperne hjem hos os! Med hurtig levering vil de fortrylle dit hjem på nul komma fem.