Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 69 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del
Vi fylder 50 år! Fejre med os - 20% på badeværelsesmåtter, børnetæpper, kludetæpper og dørmåtter! (ikke metervare) til den 31/10.

Casco

At lægge væg til væg-tæpper derhjemme, i store lokaler og i både er egentlig ikke så svært. Men et godt hjælpemiddel er en fordel. Hos os finder du et bredt sortiment af gennemtænkt lim fra Casco. Når jobbet er færdigt, sidder det helt fast.

Vær sikker på at vælge den rigtige lim til tæppets og gulvets materiale. Du skal også sikre dig at du har tilstrækkelig mængde til den overflade, du vil lime. Mere information om hver lim findes på produktsiderne. Er du i tvivl eller savner du et produkt? Tag fat i os, så sørger vi for at svare på dine spørgsmål.

Casco skaber optimeret lim

Casco laver lim og tilbehør af højeste kvalitet. Varemærket har eksisteret i næsten et århundrede. Gennem årene i branchen har producenten indsamlet et solidt vidensgrundlag om hvordan lim kan gøres allerbedst for brugerne. En aktiv afdeling for forskning og udvikling sikrer at innovation, gode funktioner for anvendelse, alsidighed og pålidelighed er ord der forbindes med deres lim. På den måde kan Casco levere de rigtige hjælpemidler til dine specifikke behov.

Miljøtilpasning er en vigtig faktor for virksomheden som stræber efter at overstige lovkravene med en god margen. De vil blandt andet bruge de mest klimavenlige produktionsmetoder og råmaterialer for både miljøets og sundhedens skyld.

Køb alt hvad du behøver til det næste projekt hos os på Kilands! Hos os finder du kontaktlim, gulv- og væglim, primer og tilbehør. Vi har lim til væg til væg-tæpper, linoleumgulve, plastlaminat, nålefilttæpper og meget mere. Selvfølgelig tilbyder vi hurtige og nemme leverancer.