Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 69 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del
Vi fylder 50 år! Fejre med os - 20% på badeværelsesmåtter, børnetæpper, kludetæpper og dørmåtter! (ikke metervare) til den 31/10.

Astro Turf

Astro Turf logotyp

Astro Turf fremstiller dør- og entrémåtter i høj kvalitet som karakteriseres af et kunstgræslignende materiale. Dette er originalen af de klassiske dørmåtter som du tørrer skoene af på. Måtterne er lavet af plastikken polyethylen. Med kunstige græsstrå fanger de grus, ler og andet snavs. Det oprindelige design er grønt, men Astro Turf-måtter findes i dag i mange flotte farver.

Anvendes mest udendørs

For det meste lægges måtter fra Astro Turf udenfor yderdøren så du kan tørre dine sko af før du kommer ind i huset. Men de kan selvfølgelig også placeres indendørs. Den tætte bagside sikrer at hverken snavs eller vand slipper igennem. På denne måde beskytter måtten effektivt gulvet mod de sædvanlige årsager til slitage. Måtterne er meget nemme at holde rene og skylles let af med en vandslange.

Målbestilte og færdigskårne måtter fra Astro Turf

Astro Turfs måtter kommer både i færdigskårne modeller og på metervare. På den måde kan du tilpasse efter lige dine behov. Måske er du ude efter en stor måtte til et kontor eller en anden arbejdsplads. De mindre modeller passer ofte til hjemmets behov.

Giv dig selv gaven ved enklere rengøringsdage med mindre grus og snavs i gangen. Det enkle design er diskret, går aldrig af mode og udfører en vigtig opgave. Bestil din måtte fra Astro Turf i dag! På de færdigskårne varianter tilbyder vi 90 dages åbent køb. Du vil altid få strålende kundeservice, hurtige leveringer og et fantastisk produkt. Som en sidebemærkning kan nævnes at Astro Turf ikke kun fremstiller måtter - de laver også kunstgræs til fodboldbaner over hele verden.