Uldtæpper

Vi elsker uldtæpper! Findes der noget bedre end et uldtæppe, der finder sin rette plads på et bestemt sted i hjemmet? Uldtæpper er populære af flere grunde: De er smukke rent visuelt, ligesom de er holdbare, slidstærke, varme samt hyggelige og behagelige at gå på. Her finder du alle vores uldtæpper. Der er både et tæppe til dig, der leder efter et uldtæppe af høj kvalitet, og dig, der ønsker et billigt uldtæppe til en god pris.

Uldtæpper under spisebordet, i soveværelset og til sofaen

Uldtæpper kan fint placeres under spisebordet, men også under sengen, på børneværelset eller ved ​sofaen. Til spisebordet kan man med fordel vælge et vævet uldtæppe med en glat overflade, mens man i soveværelset eller til sofaen måske foretrækker en lidt tykkere kvalitet. Valget af tæpper er en hurtig og effektiv måde at få et nøgent og tomt rum til at synes mere indbydende. Uldtæpper har også en lyddæmpende virkning, hvilket er en stor fordel i åbne planløsninger eller i de rum, hvor du ønsker at dæmpe støjniveauet, f.eks. i et soveværelse eller ved en spiseplads.

Store uldtæpper

I vores sortiment finder du uldtæpper i alle tænkelige farver, mønstre og størrelser. Vi har bl.a. små uldtæpper, men leder du i stedet efter et stort uldtæppe i størrelsen 200 x 300 cm eller større, har vi også her mange valgmuligheder. Vi har desuden uldtæpper i forskellige former. Det tæller f.eks. de klassiske rektangulære uldtæpper, men vi tilbyder dig også både firkantede og runde uldtæpper.

Sådan passer du godt på dit uldtæppe

Uldtæpper er praktiske, da naturmaterialet uld er snavsafvisende. Når du spilder på et uldtæppe, lægger snavset sig ovenpå. Det skyldes, at ulden i sig selv er fed og dermed afviser snavset, som så ikke bliver suget ind i tæppet. Hvis du passer godt på dit uldtæppe, er det et tæppe, du vil kunne have glæde af i de næste mange år. Du kan læse mere i vores vedligeholdelsestips til uldtæpper, som du finder her.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel