Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 59 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del
Vi fylder 50 år! Fejre med os - 20% på badeværelsesmåtter, børnetæpper, kludetæpper og dørmåtter! (ikke metervare) til den 31/10.

Tæppeløbere - metervare

Placér din ordre senest onsdag klokken 14, så afsendes varerne fredag i samme uge. Gælder varer mærket "Lagervare".

Vi har et stort udvalg af gangtæpper i metervare til lave priser som du kan bestille både online i butikken. Her finder du tæpper i forskellige slags mønstre og farver som passer til hjemmet såvel som arbejdspladsen. Den mest almindelig bredde er 80 cm, men tæpperne fås også i 100, 67 og 50 cm. Du bestemmer selv hvor langt dit tæppe skal være. Vi skærer derefter tæppet og syer kanterne flot til.

Når det kommer til indretning, er det ofte fint at skabe noget som både er moderne men samtidig også personligt og unikt. Tæpper er gulvets svar på væggenes billeder; noget flot at se på som samtidig danner rammen for et rum. Her finder du vores store udbud af smukke gangtæpper i metervare - et godt valg når du selv vil bestemme længden på dit tæppe.

Vi tilbyder alle tænkelige tæpper i metervare. Her finder du blandt andet gangtæpper i orientalsk stil, moderne udseende og med forskellige teksturer. Når du har fundet det tæppe som passer bedst til dit hjem eller din virksomhed, afgiver du ganske enkelt din bestilling - så skærer vi tæppet i den rette længde og syer kanterne så tæppet bliver flot.

Hvilket tæppe skal jeg vælge?

At vælge et tæppe kan være ret svært. Det skyldes oftest at udbuddet er meget bredt og varieret. For at du skal blive glad for dit gangtæppe i metervare, er der nogle ting du skal tænke på. Dels er det en god idé at forestille sig hvordan tæppet ville se ud i rummet og hvilket formål det skal have. Skal det ligge i et lille rum? I så fald kan det være en god idé at indrette i lyse farver, herunder også vælge et lyst tæppe. På den måde skabes en illusion af at rummet er større og mere rummeligt end det egentlig er. Hvis rummet er indrettet med særlige møbler eller i en bestemt farvesammensætning, kan du matche tæppet så det smelter ind og skaber et flot helhedsindtryk i rummet. Mulighederne med et målbestilt tæppe er mange!

Vi har også et stort udvalg af gangtæpper i færdige længder. Klik her for at se vores gangtæpper i færdige længder.