Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 59 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del
Vi fylder 50 år! Fejre med os - 20% på badeværelsesmåtter, børnetæpper, kludetæpper og dørmåtter! (ikke metervare) til den 31/10.

Zebraskind

Giv rummet det der lille ekstra ved hjælp af et iøjnefaldende zebraskindtæppe! Her finder du et stort udbud af skønne zebratæpper til billige priser - hver tæppe er unikt og adskiller sig fra de andre.

Ikke ægte zebraskind

Selvom vores zebraskind ser meget ægte ud, er dette ikke ægte zebraskind, men derimod koskind med et zebratryk. Det vil sige farvede koskind. Vores zebratæpper kommer fra Argentina eller Brasilien og er af høj kvalitet. Eftersom ikke to skind er ens (og hvert skind kun kommer i ét eksemplar) kan du være sikker på at få noget helt unikt.

Zebraskindtæppet kommer med garanti til at skabe blikfang i indretningen og passer perfekt ind i stilrene, moderne hjem såvel som mere hyggelige, orientalske hjem.

Hold dit zebraskind rent

Et zebraskind kan du nemt holde rent ved at støvsuge tæppet regelmæssigt. Det kan også være en god idé at hænge tæppet ud og lufte. Ved sværere pletter kan du tørre tæppet af med lunkent vand og en svamp. Ved pletter er det altid smart at fjerne pletten så hurtigt som muligt så den ikke trænger dybere ind i tæppets fibre.