Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 59 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del
Vi fylder 50 år! Fejre med os - 20% på badeværelsesmåtter, børnetæpper, kludetæpper og dørmåtter! (ikke metervare) til den 31/10.

Sisaltæpper

Her har du et stort og varieret udvalg af smukke sisaltæpper af højeste kvalitet. Her kan du nemt finde en farve eller struktur der tiltaler dig og som passer ind i din indretning. For at tæppet skal passe perfekt ind i dit hjem, kan du målbestille dit sisaltæppe hos os. Så skærer vi tæppet til så det får den størrelse, du ønsker. Tæppet leveres derefter til dig med billig fragt.

Hvad er et sisaltæppe egentlig?

Sisaltæpper fremstillet af et naturmateriale som hedder sisal. Materialet føles og ser naturligt ud og er af høj kvalitet hvilket gør det solidt og holdbart. Sisaltæpper passer ind i dagligstuen såvel som ved spisebordet og i gangen. Det er også populært at indrette med sisaltæpper i eksempelvis udestuer fordi materialet giver en hyggelig og naturnær fornemmelse. Hos os kan du finde mange smukke tæpper af sisal og vælge blandt en masse skønne farver. Til dig der er på jagt efter en dørmåtte, kan vi varmt anbefale sisal med de slidstærke egenskaber. Sisaltæpper findes i alle mulige forskellige størrelser og varianter i alt fra dørmåtter til væg til væg-tæpper.

Fordelene ved sisal

Et sisaltæppe er et smukt tæppe som du kan bruge på mange forskellige måder i indretningen af dit hjem. Sisal er et meget slidstærkt og rustikt materiale og passer derfor godt i lokaler med megen slitage.