Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 69 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del
Vi fylder 50 år! Fejre med os - 20% på badeværelsesmåtter, børnetæpper, kludetæpper og dørmåtter! (ikke metervare) til den 31/10.

Röllakan

Grön och beige röllakansmatta med klassiskt röllakansmönster

Hvis du sætter høje krav til kvalitet og design, er et röllakantæppe måske noget for dig. Röllakantæpper væves i hånden af kraftigt uld. Röllakantæpper er tynde og fine i tykkelsen og har en fin, naturlig følelse fordi de fremstilles af uld. Tæpperne væves med en fin væveteknik som muliggør de smukke designs. Væveteknikken har været brugt i Sverige i lang tid, og i dag er teknikken populær verden over takket være dens gode egenskaber. Ved at anvende uld til röllakantæpper får tæpperne en masse smarte egenskaber. Uld er antibakterielt af natur og er altså afvisende over for snavs. Uld er desuden kraftigt og slidstærkt og holder både form, farve og kvalitet år efter år.

Fantastiske röllakantæpper

Giv hjemmet et svensk touch i indretningen ved at lægge en smukt röllakantæppe ud. Vi på Kilands tilbyder mange flotte röllakantæpper af ægte uld og med fine motiver. I sortimentet kan du gøre gode fund og købe billige tæpper af høj kvalitet. Vi har samlet röllakan i både klassiske designs med traditionelle mønstre samt mere kreative motiver i stærke, glade farver.