Porla dusty grey - kludetæppe

Kun %1 tilbage
SKU
108422
145 kr
145 kr

Tilgængelig i følgende varianter

  • Fragt fra 79 Dkr
  • 90 dages fuld returret
  • Gratis retur
  • Tryg e-handel

Produktinformation

Findes der noget bedre end et kludetæppe? For os hos Kilands er kludetæppet en klassiker, som stadig er aktuel og føles som det helt rigtige til hjemmet. I tæppet Porla møder det traditionelle og elskede kludetæppe friske og opkvikkende farver, hvilket gør Porla til et helt vidunderligt tæppe, som passer til forskellige steder i hjemmet. Vi håber, du finder din favorit blandt alle Porlas farver! Her ses Porla i den grå farve dusty grey.

Kilands Creation

Vi valgte at skabe Kilands Creation, da vi opdagede, at der manglede moderne, prisvenlige tæpper med en førsteklasses følelse på markedet. Indenfor Kilands Creation designer og fremstiller vi tæpper i samarbejde med udvalgte producenter og fabrikker. Vi arbejder med naturmaterialer som uld, jute og bomuld, men også med nøje udvalgte syntetiske materialer. Vi lægger stor vægt på bæredygtighed i produktionen, både for mennesker og miljøet. Læs mere, og se alle tæpper fra Kilands Creation her.

Kilands Creation

Care & Fair

Kilands er tilknyttet den internationale organisation Care & Fair. Care & Fair arbejder for at forbedre folks arbejdsforhold, forebygge børnearbejde og beskytte miljøet i Indien og Pakistan, hvor der fremstilles mange tæpper. Alle tæpper i Kilands Creation i naturmaterialerne uld, bomuld og jute er fremstillet i Indien.

Egenskaber

Artnr 108422
Typ Kludetæppe/Bomuldstæppe
Material Bomuld
Tykkelse ca 10 mm
Vaskeanvisninger Finvask 30°. Pletter tørres af med et rent, lyst frottéhåndklæde, lidt lunkent vand og mildt rengøringsmiddel.
Varemærke Kilands Creation
Vendbar Ja (begge sider kan vendes opad)

Anmeldelser

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel