Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 59 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del

Patchwork og vintage

Patchworktæpper er populære tæpper som passer perfekt ind i både moderne og mere klassisk indrettede hjem. Patchwork betyder kludetæppe på engelsk, og tæpperne fremstilles af ældre, tyrkiske, håndknyttede tæpper der er blevet brugt. Man har siden farvet stykkerne i forskellige farver eller beholdt tæppernes originalfarver. De forskellige tæppestykker fra de gamle tæpper syes sammen i hånden hvorved noget helt nyt opstår. Med denne teknik, som minder meget om lappeteknik, kan dygtige tæppefremstillere skabe disse unikke patchworktæpper. Da stykkerne som bruges til at fremstille tæpperne, kommer fra gamle tæpper, får hvert tæppe et helt unikt udseende med masser af karakter. Ikke to tæpper er ens!

Til dig der leder efter et smukt, stort og flot tæppe af høj kvalitet, er vintagetæpper og patchworktæpper en god idé. Disse tæpper kommer nemlig til at give hjemmet en unik stemning, mere personlighed, og de vil med garanti trække blikke til sig. Lad gerne tæppet tale for sig selv ved at placere det midt i et rum. Vores patchworktæpper findes i mange forskellige størrelser der passer som alt fra gangtæpper til rigtig store dagligstuetæpper.

Vores priser på patchwork er blandt de laveste på markedet. Takket være vores store indkøb direkte fra Tyrkiet kan vi holde den høje kvalitet til billige priser.

Smukke farvekombinationer

Eftersom patchworktæpper fremstilles af gamle, ægte tæpper fra Tyrkiet, varierer udseendet fra tæppe til tæppe. Selvom selve mønstret ofte minder om hinanden, adskiller de forskellige vintagetæpper sig alligevel fra hinanden. Du kan nemt finde et tæppe i vores sortiment der passer perfekt ind i dit hjem. Hvorfor? For her findes alle tænkelige farver og farvekombinationer. Måske har du et stilrent og minimalistisk hjem som hovedsageligt er hvidt? Så vil et patchworktæppe i en stilren farve i gråt eller sort smelte perfekt ind. Det kan også være flot at bryde rummet med stærke farver som du også finder her.