Træningsmåtter/fitnessmåtter og sportsmåtter

Hos Kilands finder du et stort udvalg af træningsmåtter, fitnessmåtter og sportsmåtter. Vi har måtter, der egner sig til en række forskellige formål og sportsgrene, og de fungerer både til hjemmetræning og professionel brug. Vores udvalg omfatter også både hestemåtter og staldmåtter, ligesom du kan finde din træningsmåtte, dit fitnessgulv eller træningsgulv her hos os. Vi har sågar måtter til kenneler og hundetræning. De er f.eks. perfekte til hundeklubber.

Stødabsorberende og lyddæmpende måtter/gulve

Dét, der ofte kendetegner denne type måtter og gulve, er, at de skaber en overflade, der er stødabsorberende, lyddæmpende og samtidig tåler hårdt slid Samtidig beskytter måtterne også underlaget og dit udstyr mod slitage. Et stort plus er, at du samtidig mindsker risikoen for at glide, når du benytter vores måtter. Mange af måtterne fås som puslespilsmåtter i form af firkanter, som du sammensætter til et helt gulv alt efter dine behov og de overflader, du ønsker at dække.

Træningsmåtter/træningsgulve i metermål

Hos os kan du få måtten i præcis den længde, du ønsker, da vi har størstedelen af træningsmåtterne og -gulvene i metermål. Ønsker du din måtte i en færdig størrelse, har vi selvfølgelig også her et stort udvalg.

Måtter til forskellige formål til fitnesscentre, idræt og sport

Når du er på udkig efter måtter til dine lokaler og/eller virksomheden, skal de ofte opfylde flere forskellige funktioner. Her finder du eksempelvis kunstgræs til træning, som er en træningsmåtte lavet af kunstgræs, der kan tåle høj slitage, men som også har markeringer med linjer og tal, der kan bruges til forskellige øvelser. Vi har forskellige tykkelser og hårdheder på måtterne, så du kan tilpasse valget af måtte til forskellige momenter i eksempelvis fitness- og styrketræningen. Leder du i stedet efter en måtte til din stald, har vi også forskellige varianter og løsninger til dét.

Mange skianlæg vælger at købe gummimåtter hos os, som de så efterfølgende placerer på de områder, hvor gæsterne passerer med skistøvler. Hermed undgår gæsterne at glide, og det virker desuden lyddæmpende. Selv skøjtehaller og udendørs skøjtebaner har ofte behov for gummimåtter i forbindelse med de steder, hvor gæsterne kommer forbi på skøjter.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel