Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 69 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del

Nålefilttæpper

Grå nålfiltsmatta med kontorsstol på

Er du ude efter et slidstærkt og godt tæppe som samtidig er flot og praktisk? Så er nålefilttæpper en god idé! Denne slags tæpper er utroligt slidstærke, du kan vælge blandt forskellige kvaliteter og farver, og så bestemmer du selv længden på dit nåleflittæppe. Ved at lægge et nålefilttæppe på kontoret mindsker du ikke blot lydniveauet; gulvet bliver også hyggeligere og rarere at gå på. Desuden slipper du for at høre på den forfærdelige lyd af stole der trækkes ud!

Et nålefilttæppe fremstilles af fibre der trykkes utroligt tæt og derefter limes sammen. Dette resulterer i et meget slidstærkt tæppe der eksempelvis kan anvendes på trapper, i gangen eller i store konferencesale.

Forskellige farver og kvaliteter

Hos os på Kilands kan du købe et super prisvenligt nålefilttæppe i en valgfri farve. Her finder du farver såsom mørkegrå, beige, rød og blå for blot at nævne nogle stykker. Afhængigt af hvad du skal bruge nålefilttæppet til, kan du vælge mellem forskellige kvaliteter. Heldækkende tæpper af nålefilt er meget hyggelige da de effektivt indrammer et rum og samtidig skaber et behageligt lydbillede.

Rengøring af nålefilttæpper

For at holde dit tæppe rent er det en god idé at støvsuge regelmæssigt. Har du fået en plet på tæppet, er det bedst at fjerne den med det samme, før den tørrer ind. Nålefilttæpper er fremstillet af syntetisk materiale som er fnugfrit og let at støvsuge.

Gå på opdagelse blandt vores prisvenlige målefilttæpper

Når du skal købe et nyt nålefilttæppe, gør du de bedste fund her hos os. Takket være vores store indkøb kan vi nemlig tilbyde super konkurrencedygtige priser. Køb kvalitetstæpper til billige priser!

Vil du se hele vores store sortiment af væg til væg-tæpper - klik her!

Har du brug for rådgivning? Ring til vores væg til væg-eksperter på 036-12 29 00 eller send en mail til info@kilandsmattor.se