Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 59 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del
Vi fylder 50 år! Fejre med os - 20% på badeværelsesmåtter, børnetæpper, kludetæpper og dørmåtter! (ikke metervare) til den 31/10.

Kunstgræs

Her finder du kunstgræs af høj kvalitet i forskellige varianter og designs som vi skærer efter dine ønskede mål. Vi har kunstgræs i forskellige kvalitetsniveauer og prisklasser, og vi leverer til hele Skandinavien. Uanset om du er ude efter et tykt eller tyndt kunstgræstæppe, hjælper vi dig med at finde kunstgræs der passer til netop dit formål.

Kunstgræstæpper til lave priser

Takket være vores store import kan vi tilbyde meget konkurrencedygtige priser. Med kunstgræstæpper kan du skabe grønne områder der føles som ægte græs, men med den store fordel at græsset aldrig skal trimmes og altid holder sig grønt og flot. Vi har flere forskellige varianter af kunstgræs som passer til forskellige formål. En kunstgræstæppe kan lægges mange steder, eksempelvis på altanen, ved poolen, på legepladsen eller andre hyggelige steder. Ønsker du hjælp til din bestilling, eller har du brug for rådgivning angående dit valg af tæppe, er du hjerteligt velkommen til at ringe og få hjælp af vores kundeservice.