Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 59 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del

Kelimtæpper

Til forskel fra mange andre orientalske tæpper, som ofte er tykke, er kelimtæpper i stedet vævede, hvilket gør dem meget tyndere. Ofte fremstiller man kelimtæpper i Iran og Afghanistan. Her producerer man fantastiske tæpper i smukke mønstre, forskellige farver og forskelligartede modeller. Ofte er det nomader, der fremstiller tæpperne. Kelim er en betegnelse, som betyder grovvævet filt.

Få et orientalsk touch i hjemmet

Ønsker du et mere orientalsk touch i hjemmet, eller vil du bare gerne investere i et tæppe af en rigtig høj kvalitet, er kelimtæpper et godt valg. Her kan du vælge mellem en masse forskelligartede kelimtæpper i flotte farver og mønstre. Vi tilbyder masser af herlige tæpper til dig, der elsker den traditionelle, orientalske stil, men også tæpper med de mere moderne, abstrakte mønstre til dig, der bedre kan lide en mere stilren, nedtonet og moderne indretning.

Fordelen ved kelimtæpper

Et kelimtæppe fremstilles af uld, og disse tæpper er derfor nemme at pleje takket være uldens fine kvaliteter. Kommer du til at spilde noget på tæppet, fjernes pletten lettest ved at duppe den med en klud og komme lidt koldt vand på med det samme. Om nødvendigt kan du skumme lidt opvaskemiddel op og gnubbe pletten.

Hos os finder du mange skønne kelimtæpper til billige priser - online eller i vores fysiske butik. Vil du have hjælp til dit valg af keliumtæppe, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, og så hjælper vi dig hellere end gerne videre i processen.