Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 69 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del

Juletæpper

Har du tænkt over, hvor meget et tæppe gør for rummets udseende? Forestil dig så hvor meget stemning et juletæppe kan sprede! Luk varme, blødhed, familiehygge og fællesskab ind til december. Dette simple stylingtip er super effektivt og kræver minimal anstrengelse fra din side.

Monokrome og livlige tæpper til jul

Her har vi samlet tæpper i alle julens farver. Vælger du traditionelt, moderne, farveeksplosion eller nedtonet? Måske har du lyst til et pjusket fåreskind som minder om Bullerby-børnenes slædetur, eller et moderne tæppe med tegnede nisser? Uanset om du er ude efter et monokromt tæppe eller livlige detaljer i massevis, kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige. Vælg naturtoner med inspiration fra chokoladepraliner og nødder, klassisk rød, grøn som juletræet eller hvid som sneen. Farvepaletten til julepynt er ofte i varme toner, men isblåt og -hvidt giver også en smuk kombination. Vi tilbyder naturligvis også mere vovede mønstre.

Det er helt op til dig hvor du placerer juletæppet. Vi tilbyder varianter til næsten alle rum i huset. En julet dørmåtte kan skabe hygge selv de mest stressede vintermorgener mens større varianter er flotte under møbler såvel som midt på gulvet.

Julepynt er noget personligt, og tekstiler er ingen undtagelse. I mange hjem finder man forsigtigt mormors håndlavede julebroderi og arve-duge frem år efter år. Lad dit juletæppe blive den nye tradition! Bestil juletæpper fra os og få hurtig levering samt 90 dages åbent køb. Desuden er vores kundeservice fremragende, så tøv ikke med at kontakte os med spørgsmål!