Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering 59
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss Åbent køb 90 dagar
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alt

Handloom tæpper

Håndlavet har altid været et tegn på kvalitet når det handler om tæpper. Ikke nok med at håndlavede varianter ofte holder længere, de spreder også en følelse af varme, håndværk og omsorg. Verden over har man udviklet fremstillingsmetoder til at opnå optimale resultater, og én af de metoder er handloom. Handloom indebærer både at tæppet er håndvævet og at vævearbejdet udføres vertikalt. Denne måde at fremstille tæpper på skaber et smukt, linjeret mønster.

Et handloom-tæppe kan fremstilles af en række forskellige materialer, men det mest anvendte materiale er uld. Tæpperne har kort, tæt luv hvilket gør dem rare og hyggelige.

Håndvævede tæpper med luv

Vi har et handloom-tæppe til ethvert hjem og enhver arbejdsplads. Lad kunderne hvile fødderne på et smukt og blødt tæppe mens de venter. Forkæl dig selv med et herligt underlag ved sengen, perfekt til de tidlige morgener. Tæpperne tilfører rummet karakter, giver kontoret en afslappet atmosfære og gør hjemmet til det perfekte sted af koble af. Hos os finder du farver og mønstre af enhver slags, så der er noget til enhver smag. Vælg og vrag mellem vores skønne, tykke handloom-tæpper af høj kvalitet med en struktur der giver designet liv.

Fint naturmateriale

Stærke og fine naturmaterialer forener smukt design med utrolig holdbarhed på fineste vis. Tidløse former og snit gør at tæppet ikke går af mode, hvorfor det kan sprede varme i mange år. Desuden giver disse tæpper rummet en følelse af ren hygge. Find den model der passer til resten af din indretning. Når du bestiller fra os, får du 90 dages åbent køb og gratis returfragt hvis du mod forventning er utilfreds med dit nye tæppe. Klik dit nye tæppe hjem allerede i dag!

Vis filter Skjul filter

Filter

50 cm - 250 cm

80 cm - 350 cm

24 produkt(er)

24 produkt(er)

Tabel  Liste 

Spare
1 075 kr

Rom grå - håndvævet tæppe med luv

Pris: 2 145 kr

Specialpris: Fr. 1 070 kr


Verona multi
Fr. 2 843 kr
Spare
232 kr

Jaipur hvid

Pris: 464 kr

Specialpris: Fr. 232 kr

Spare
232 kr

Jaipur sølv

Pris: 464 kr

Specialpris: Fr. 232 kr

24 produkt(er)

24 produkt(er)

Tabel  Liste