Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 59 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del
Vi fylder 50 år! Fejre med os - 20% på badeværelsesmåtter, børnetæpper, kludetæpper og dørmåtter! (ikke metervare) til den 31/10.

Hamptæpper

Tag et stykke af naturen med hjem i form af et smukt hamptæppe! Her finder du udvalgte tæpper med meget personlighed og god holdbarhed. De naturfarvede varianter er alt andet end skrigende, men de giver stadigvæk et stærkt, positivt indtryk. Det afslappede materiale udstråler varme og hjemlig hygge. Tæpperne skinner fint og bliver kun smukkere med årene. En yderligere fordel er at det skinnende naturfiber føles blødt og skønt under fødderne.

Miljøvenlige tæpper af hamp

Dette naturlige materiale er nyttigt på mange måder. Hamp anvendes til bl.a. tøj, tasker, tov og tæpper. Dette takket være god holdbarhed, vandresistens og fin finish. I de seneste år er hamp blevet særlig populær til brug i tekstiler. Men vidste du at hamp er en kulturvækst der er blevet dyrket i Sverige i lang tid? I betragtning af slidstyrken, blødheden, alsidigheden og den lette dyrkning er det ikke så mærkeligt.

Hamp kan vokse på næringsfattig jord uden behov for pesticider eller kunstgødning. Plantens lange rødder binder jorden og forhindrer dermed jorderosion. Den spreder desuden også nitrogen (naturens egen gødning) på marken. Så jorden bliver altså sundere af hampdyrkning. Desuden er materialet biologisk nedbrydeligt.