Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 69 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del
Vi fylder 50 år! Fejre med os - 20% på badeværelsesmåtter, børnetæpper, kludetæpper og dørmåtter! (ikke metervare) til den 31/10.

Bilmåtter / bagagerumsmåtter

Hvem har sagt at indretning er noget der kun hører til i hjemmet? Læg en flot og praktisk bilmåtte ud i bilen og frisk indersiden af køretøjet op. Du kan købe billige bilmåtter og bagagerumsmåtter i mange forskellige farver. De fleste af vores bilmåtter fremstillet af filt, et kraftigt og blødt materiale som ofte er at finde netop i biler.

Ønsker du en diskret farve, kan du vælge eksempelvis sort, mørkegrå eller beige. Her finder du dog også farvestrålende bagagerumsmåtter i orange, grønt og blåt. De alle biler har forskellige mål, kan du bestille vores bilmåtter i metervare. Dette giver dig mulighed for at få et stykke som passer til netop din bil.

Beskyt bilen

Udover at en bilmåtte er en flot detalje i bilen, er den også praktisk. Måtten beskytter din bagage såvel som selve bilen. Når du en dag vil sælge bilen, er det godt at have anvendt en bilmåtte som beskytter bilens indre mod ridser og lignende. Hos os kan du købe bilmåtter og bagagerumsmåtter af høj kvalitet og til billige priser.