Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 59 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del
Vi fylder 50 år! Fejre med os - 20% på badeværelsesmåtter, børnetæpper, kludetæpper og dørmåtter! (ikke metervare) til den 31/10.

Stolehynder

Stolehynder er et must i hjemmet! Med en skøn og blød hynde bliver stolene ikke blot mere behagelige at sidde på, du giver også stolene en opgradering og en flot detalje. Måske du har enkle, stilrene stole i hvidt eller sort? Læg en flot hynde af ægte fåreskind på og mærk forskellen. I vores sortiment af hynder kan du vælge blandt en masse forskellige smukke hynder, ensfarvede såvel som mønstrede. Da vi tilbyder hynder af ægte fåreskind, er hver eneste hynde original og unik. Foran dig findes både firkantede og runde hynder samt krøllede og langhårede varianter.

Hurtig forandring med stolehynder

For dig der elsker at indrette, ordne og pusle i hjemmet, er tekstiler såsom hynder et oplagt valg. Du kan hurtigt skabe forandring i hjemmet med et par nye hynder. Vi tilbyder mange smukke farver og materialer som du kan eksperimentere med. Når du har placeret en blød og fin stolehynde på stolen i køkkenet, bliver det meget rarere at sidde der i længere tid - og som vi alle ved, er køkkenet det bedste sted at være sammen.