Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 69 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del
Vi fylder 50 år! Fejre med os - 20% på badeværelsesmåtter, børnetæpper, kludetæpper og dørmåtter! (ikke metervare) til den 31/10.

Puder

Der er noget ganske særligt ved lamme- og fåreskind. Den pjuskede, bløde og varme pels er skøn at røre ved og perfekt til indretning. Her finder du vores sortiment af smukke puder i ægte lammeskind. Foran dig findes både rektangulære og kvadratiske puder, både ensfarvede, mønstrede og med motiver. Det er helt vidunderligt at lægge hovedet på en blød fårepels. Med andre ord er disse puder som skabt til sofaen eller lænestolen. Match gerne med en skøn plaid i en herlig farve.

Frisk hjemmet op med fine puder

Der findes forskellige indretningstips til at skabe hygge og varme i hjemmet. En måde er at indrette med tekstiler og planter. Hvad angår tekstiler er puder en god måde at give indretningen en hurtig opgradering. Vi tilbyder en lang række forskellige puder af ægte lammeskind og fåreskind. Disse er bløde og hyggelige og passer perfekt ind i et minimalistisk og moderne hjem såvel som i et klassisk hjem. Match gerne dine puder med fåreskindtæpper og andre flotte tæpper for at skabe en fin helhed.