Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Ternede tæpper

Vov at være firkantet! Vælg et ternet tæppe. Stort, ternet tæppe med små tern eller et lille tæppe med store tern? Vælg mellem mange flotte, ternede uldtæpper, viskosetæpper og praktiske plasttæpper. Tern kan ofte ses på tæpper fremstillet med röllakanvævning, hvor de bidrager til et klassisk og stilrent indtryk. Ternede mønstre forekommer også hyppigt blandt maskinvævede wiltontæpper, hvor de ofte er farverige og giver tæppet meget karakter.

Stort, ternet tæppe 200x300 cm eller 250x350 cm?

Store tæpper bliver mere og mere populære. Et stort, ternet tæppe under eksempelvis din sofagruppe holder dit møblement samlet og skaber et rum i rummet. I så fald har du ofte brug for størrelsen 250x350 cm eller 300x400 cm. Hvor stort det ideelle ternede tæppe under dit spisebord skal være, afhænger af bordets størrelse samt størrelsen på dit køkken eller spisestue. Som regel er 200x300 cm en passende minimumsstørrelse, og mange vælger 250x350 cm.

Kilands tilbyder mange store tæpper, både store, ternede uldtæpper, ternede viskosetæpper og ternede, maskinvævede wiltontæpper. Læs gerne mere om ekstra store tæpper og muligheden for at bestille tæpper i specielle størrelser.

Tæpper med kvadrater, tern og firkanter

Plejer du at kalde mønstret på dit tæppe for kvadrater, tern eller firkanter? Der er mange variationer på mønstre med fire hjørner. Afhængig af designet, størrelsen og farven, kan et tæppe med kvadrater, tern og firkanter opleves både som klassisk og trendy moderne. Kilands har samlet alle ternede tæpper. Velkommen til at finde dit foretrukne tæppe til stuen, soveværelset og køkkenet!

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel