Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 69 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del

Orientmønstrede tæpper

Her finder du vores store sortiment af tæpper med orientalske mønstre. Du vælger mellem flere forskellige kvaliteter og mønstre. Her finder du tæpper med motiv, som er inspireret af både pakistanske orienttæpper og persiske orienttæpper, men du finder også afghanske og marokkanske tæpper. 

Smukke og varierende mønstre.

Mønstrene i orientalske tæpper er changerende, men der findes også mønstre, som er klassiske. Blandt de pakistanske tæpper er eksempler på sådanne mønstre bochara og butterfly. Blandt de persiske tæpper er mønstrene mere skiftende og varierende, og der findes både småmønstrede og stormønstrede tæpper. Et almindeligt forekommende mønster blandt orientalske tæpper er medaljonmønstret, hvor en medaljon pryder tæppets midte. Et andet almindeligt orientalsk mønster er smukke borter i forskellige udformninger. 

Såvel store som små tæpper med orientalske mønstre

Tæpper med orientalske mønstre er et tidløst alternativ, som findes i både mindre og større størrelser. Et stort tæppe med orientalsk mønster under eksempelvis din sofagruppe holder dit møblement sammen og skaber et rum i rummet. Ofte behøver du en størrelse på 250x350 cm eller 300x400 cm. Hvor stort et tæppe med orientalsk mønster du har brug for under dit spisebord afhænger af såvel bordets størrelse, som proportionerne på dit køkken eller din spisestue. Som regel er 200x300 cm en passende minimumsstørrelse, og mange vælger 250x350 cm. Et mindre tæpper med orientalsk mønster er et perfekt alternativ i eksempelvis soveværelset, i entréen eller under klaverbænken. Kilands mattor tilbyder mange store og små tæpper med orientalske mønstre.