Prikkede tæpper

Cirkler, prikker eller små firkanter? Kald mønsteret, hvad du vil, men et prikket tæppe er altid moderne. Uanset om du lægger det under køkkenbordet eller ude på balkonen.

Prikkede tæpper - tidløse rebeller!

Striber har en retning, tern har sine hårde hjørner og ensfarvede tæpper er netop ensfarvede. Et prikket tæppe er derimod en pragmatisk rebel, som ikke følger nogen regler, og som med glæde lader sig dreje både mod højre og venstre. Det bliver aldrig "forkert", uanset hvordan du vælger at rulle dit prikkede tæppe ud. Prikkerne er alligevel ligeglade.

Stort prikket tæppe 200x300 cm eller 250x350 cm?

Store tæpper bliver mere og mere populære. Et stort prikket tæppe under eksempelvis din sofagruppe holder møblementet sammen og skaber et rum i rummet. I så fald har du ofte brug for en størrelse på 250x350 cm eller 300x400 cm. Hvor stort tæppet under dit spisebord skal være afhænger både af bordets størrelse samt proportionerne på dit køkken eller din spisestue. Som regel er 200x300 cm en passende minimumsstørrelse, og mange vælger 250x350 cm.

Ønsker du, at dit nye køkkentæppe skal være et praktisk plasttæppe fremstillet i Sverige eller et flot og holdbart uldtæppe? Vi byder dig varmt velkommen til at opdage Kilands mange prikkede tæpper. Kilands tilbyder mange forskellige prikkede tæpper i store størrelser, både store prikkede uldtæpper og maskinvævede wiltontæpper. Læs gerne mere om ekstra store tæpper og muligheden for at bestille specielle mål.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel