Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 59 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del
Vi fylder 50 år! Fejre med os - 20% på badeværelsesmåtter, børnetæpper, kludetæpper og dørmåtter! (ikke metervare) til den 31/10.

Øvrige mønstrede tæpper

Så mange tæpper, så mange muligheder! Antallet af varianter af moderne tæpper med spændende mønstre og kombinationer af farver og former er næsten ubegrænset. Velkommen til at udforske Kilands mange flotte moderne tæpper, som ikke rigtigt kan inddeles i almindelige kategorier. Opdag flotte uldtæpper, plasttæpper fremstillet i Sverige samt moderne, farverige og maskinfremstillede wiltontæpper. Hvilket tæppe passer bedst hjemme hos dig under sofaen, i stuen eller som et farvestrøg i køkkenet?

Stort, moderne tæppe 200x300 cm eller 250x350 cm?

Ønsker du, at dit nye, moderne køkkentæppe skal være et praktisk plasttæppe fremstillet i Sverige eller et smukt og holdbart, svenskdesignet uldtæppe? Velkommen til at udforske Kilands brede sortiment af store tæpper med moderne design.

Store tæpper bliver mere og mere populære. Et stort, moderne tæppe under eksempelvis din sofagruppe holder dit møblement samlet og skaber et rum i rummet. I så fald har du ofte brug for størrelsen 250x350 cm eller 300x400 cm. Hvor stort det ideelle tæppe under dit spisebord skal være, afhænger af bordets størrelse samt størrelsen på dit køkken eller spisestue. Som regel er 200x300 cm en passende minimumsstørrelse, og mange vælger 250x350 cm.

Kilands tilbyder mange varianter af store, moderne tæpper, både moderne, designede uldtæpper, moderne viskosetæpper samt farverige, maskinvævede wiltontæpper. Læs gerne mere om vores ekstra store, moderne tæpper og muligheden for at bestille tæpper i specielle størrelser.