Gåseøje-tæpper

Gåseøje er et klassisk mønster, der konstant dukker op i nye udgaver på nye tæpper. Gåseøjet er ganske enkelt et af de mest populære mønstre fra den skandinaviske mønstertradition. Firkanterne er både enkle og komplekse i deres form. Med små midler skaber de gentagne gåseøjne dybde og liv i et tæppe. Mønsteret kan gøre betragteren svimmel. Gåseøjet lykkes med kunsten at både opfattes som moderne, med den grafiske stilrenhed, og samtidig udstråle tryg, klassisk tradition.

Uldtæppe med gåseøje eller plasttæppe med gåseøje?

Mange forbinder hovedsageligt mønsteret gåseøje med flotte, håndvævede tæpper. Det er ikke tilfældigt. Kilands store uldtæpper med gåseøje er fortsat en bestseller. De tidløst klassiske tæpper bliver som regel købt i store størrelser for at få plads til store spiseborde eller for på længere sigt at give en stilsikker tyngde til sofagruppen i stuen. Gåseøjemønsteret er desuden fortsat populært blandt håndvævede bomuldstæpper, kludetæpper og plasttæpper fremstillet i Sverige.

At vælge et tæppe med gåseøje er at foretage en sikker investering i et mønster, som vil fortsætte med at blive oplevet som stilrent og klassisk.

Stort tæppe med gåseøje 200x300 cm eller 250x350 cm?

Store tæpper bliver mere og mere populære. Et stort gåseøjetæppe under eksempelvis din sofagruppe holder dit møblement samlet og skaber et rum i rummet. I så fald har du ofte brug for størrelsen 250x350 cm eller 300x400 cm. Hvor stort det ideelle tæppe med gåseøje under dit spisebord skal være, afhænger af bordets størrelse samt størrelsen på dit køkken eller spisestue. Som regel er 200x300 cm en passende minimumsstørrelse, og mange vælger 250x350 cm.

Kilands tilbyder mange store tæpper med gåseøjemønster, både store uldtæpper med gåseøjemønster, store bomuldstæpper samt plasttæpper fremstillet i Sverige. Læs gerne mere om vores ekstra store tæpper med gåseøjemønstre og muligheden for at bestille tæpper i specielle størrelser.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel