Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 69 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del
Vi fylder 50 år! Fejre med os - 20% på badeværelsesmåtter, børnetæpper, kludetæpper og dørmåtter! (ikke metervare) til den 31/10.

Håndknyttede tæpper

Forkæl dit hjem med et fantastisk håndknyttet tæppe til en rigtig god pris. Håndknyttede tæpper er tætte, tykke tæpper som knyttes i hånden af uld af høj kvalitet. Vi på Kilands har samlet et bredt sortiment af billige, håndknyttede tæpper i fin kvalitet og i mange forskellige designs. Et håndknyttet tæppe er et kvalitetsprodukt som holder i mange år.

Håndknyttede tæpper med variation

Hos os finder du alt fra stilrene, moderne tæpper i abstrakte eller grafiske mønstre eller ensfarvede tæpper til klassiske, håndknyttede tæpper. At knytte tæpper i hånden er en gammel tradition som mennesker har gjort i flere hundrede år. Find smukke varianter af billige, håndknyttede tæpper hos os allerede i dag!

Vedligeholdelsesråd til håndknyttede tæpper

For at dit håndknyttede tæppe skal forblive i flot stand, er det vigtigt at tage hånd om det på den rigtige måde. Håndknyttede tæpper knyttes af uld af den fineste kvalitet. For at undgå unødigt slid af tæppet bør du fjerne støv og andre partikler som på sigt kan ødelægge tæppets luv. Støvsug derfor gerne tæppet med jævne mellemrum. Hvis du får en plet på tæppet, er det bedst at fjerne den med det samme ved at fugte forsigtigt med en fugtig klud og lidt mildt rengøringsmiddel.