Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 69 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del
Vi fylder 50 år! Fejre med os - 20% på badeværelsesmåtter, børnetæpper, kludetæpper og dørmåtter! (ikke metervare) til den 31/10.

Multifarvede tæpper

Spred farve og glæde i hjemmet med vores multifarvede tæpper. Her har du alle chancer for at finde et tæppe som føles helt perfekt til dit hjem. Afhængigt af hvilket rum du skal indrette, tilbyder vi flerfarvede tæpper i mange forskellige størrelser og teksturer. Et flerfarvet tæppe kan passe perfekt ind i et rum som er hvidt og sparsomt møbleret. Der får tæpper virkelig mulighed for at komme i centrum. Du kan matche et farvet tæppe med nogle af rummets andre farver, eksempelvis farverne på gardinerne.

Spændende mønsterkombinationer

I vores sortiment af multifarvede tæpper kan du nemt finde noget, der passer ind i netop dit hjem. Her findes store, små, runde og firkantede tæpper af høj kvalitet. Vi har flerfarvede tæpper i alle mulige varianter og prisklasser, alt fra billige til mere eksklusive, multifarvede tæpper. Men uanset hvilket tæppe du vælger, kommer det til at give indretningen et pift. Få inspiration af vores brede udbud af multifarvede tæpper og klik din favorit hjem allerede i dag!