Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 69 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del
Vi fylder 50 år! Fejre med os - 20% på badeværelsesmåtter, børnetæpper, kludetæpper og dørmåtter! (ikke metervare) til den 31/10.

Dør- og entrémåtter

Vis underkategorier

Eftersom entréen er det første der møder dine gæster, gælder det om at give et godt førstehåndsindtryk. Dørmåtter er perfekte til indretning af entréen eftersom de ikke blot har en smart funktion, men også er flotte. I stedet for at slæbe skidt med ind på entrégulvet kan du i stedet lægge en fin entrémåtte som absorberer skidtet.

Et af Skandinaviens største sortimenter af entrémåtter

Da alle hjem, butikker og kontorer ser forskellige ud, har vi samlet et af Skandinaviens største udbud af entrémåtter og dørmåtter så du kan finde den måtte der tiltaler dig. Her kan du købe en lille, en stor eller en rektangulær måtte. Vælg blandt dørmåtter med skønne motiver, måtter med sjov tekst, ensfarvede, mønstrede eller noget helt andet. Her findes der noget for enhver smag.

Hos os på Kilands kan du vælge blandt et stort udvalg af entré- og dørmåtter i flotte designs. Du kan også få en målbestilt måtte så den passer perfekt ind i din entré. Mange af måtterne er fremstillet med en bagside af gummi så måtten ligger fast på gulvet uden at glide rundt.

Populære afdelinger: Entrémåtter i metervare - Absorberingstæpper/Tørretæpper - Entrémåtter kokos - Entrémåtter gummi

Har du brug for råd eller hjælp til at finde en dørmåtte? Ring til vores kundeservice på 036-12 29 00 eller send en mail til info@kilandsmattor.se