Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 59 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del

Kids Concept

Giv de mindste et blødt underlag til at øve sig i at kravle på eller en god landingsbane når de større børn kommer susende i fuld fart. Her finder du fine, håndlavede tæpper fra svenske Kids Concept. Med deres udsøgte mønstre, farver og kvalitet er de hurtigt blevet populære til børneværelserne. Fine og skønne naturmaterialer som bomuld og uld skaber et afslappet indtryk. Tanken bag deres formgivning og materialevalg er at byde børnenes livlige fantasi velkommen i ethvert hjem.

Kids Concept udvikler hvert tæppe og dets mønster med et unikt udtryk. Konceptet bygger på helhedsløsninger og serier hvor hele kollektioner matcher. Det gør det nemmere for dig at indrette hjemmet, særligt hvis du har flere børn med hver sit værelse. Giv børneværelserne et løft så nemt som ingenting!

Fantasifulde tæpper fra Kids Concept skaber liv

Fantasifulde tæpper skaber liv, byder velkommen og får enhver til at føle sig hjemme. Kids Concept tager sin målgruppe seriøst, og derfor skaber formgiverne deres produkter i tæt samarbejde med børn. På den måde kan de smås ønsker, tanker og drømme få plads. Med en blanding af diskrete nuancer, livlige mønstre og legende motiver på hele farveskalaen findes der noget for enhver smag.

Tåler at blive leget på

Tæpperne fra Kids Concept er slidstærke og tåler at blive leget på. Pletter er nemme at fjerne, anvend blot lidt opvaskemiddel og et fugtigt frottéhåndklæde. Bestil børnetæpper med et smukt og legende formsprog til at fuldende indretningen! Hos os får du åbent køb i 90 dage og gratis returfragt. Desuden leverer vi meget hurtigt.