Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fr. 59 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss Åbent køb 90 dagar
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del

Brita Sweden

Sats på praktiske, flotte og nyskabende tæpper funderet på håndværkstradition! Brita Sweden er et svensk designfirma der designer tæpper af plast i herlige mønstre og farver. Det tidløse design og de varierede nuancer gør dem til en fryd for øjet. Hos os på Kilands finder du hele deres kollektion som væves i overensstemmelse med gammel svensk væveteknik. Det spiller ingen rolle om du foretrækker minimalistisk indretning eller boheme-design med retroinspiration. Disse tæpper får ethvert rum til at føles hjemligt og hyggeligt. Kun din fantasi sætter grænser for mulighederne som de mange variationer og smarte materialer åbner op for.

Tæpper af plast

De bløde plasttæpper kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader. Fordi de er meget nemme at rengøre og tåler meget belastning, er tæpperne velegnede til brug i børneværelser, køkkener, gange og endda på verandaen for at byde dig velkommen til et cool og afslappende hjem. Hvis du bliver træt af tæppet, er det bare at vende på det.

Et svensk familieforetagende

Familieforetagendet Brita Sweden har bygget sin virksomhed på at designe og fremstille indretning af høj kvalitet. De brænder for stilet og tidløs formgivning med legesyge kombinationer. Noget som udmærker samtlige kreationer er et umiskendeligt touch af traditionel skandinavisk form. For at fremstille sine holdbare tæpper samarbejder Brita Sweden med nogle udvalgte leverandører hvis produktion er præget af holdbarhed og materialer af høj kvalitet. Mærket sælges i store dele af Europa, Australien, Japan, Sydkorea og USA. Klik dit hyggelige tæppe hjem fra Brita Sweden hos os! Vi tilbyder 90 dages åbent køb, gratis returnering og fremragende kundeservice!

Vis filter Skjul filter

Filter

70 cm - 200 cm

100 cm - 350 cm

1 produkt(er)

1 produkt(er)

Tabel  Liste 

1 produkt(er)

1 produkt(er)

Tabel  Liste