Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 59 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del

Björnol

Björnol er et af Sveriges ældste væverier der fremstiller plasttæpper. Virksomheden startede allerede i 1950’erne, og selv i dag foregår produktionen på væveriet udenfor Falköping. Hvert eksemplar er af højeste kvalitet med hensyn til holdbarhed, funktion og udseende. Björnols tæpper har moderne mønstre og farver der passer til hjem og omgivelser fra det 21. århundrede. De er lavet af polyestervarp og PVC. Begge materialer fremstilles i Sverige i Gislaved under strenge miljøkrav. Selvfølgelig indeholder plasten ingen skadelige eller forbudte stoffer.

Godt materialevalg

Björnol leverer ikke bare flotte tæpper, men også lokal håndværksekpertise. De påpeger selv at tæpperne holder længst, hvis de håndteres på den rigtige måde. Støvsug dem regelmæssigt med et fladt mundstykke og hæng til luftning et par gange om året. Et alternativ er at vaske tæpperne i vaskemaskinen ved 30 grader. Det godt at vende dem nu og da så de bliver slidt jævnt.

Vendbare plasttæpper giver variation

Hos os finder du mængder af mønstre i skønne farver. Her findes en variant som passer præcis til dig og dit hjem, eller til din arbejdsplads for den sags skyld. Hvis du bliver træt af den ene side af tæppet, er det nemt at vende det rundt. På denne måde kan du nyde godt af modsatte farvekombinationer og give rummet en ny følelse. Et tæppe gør så meget - tag chancen ved at vælge et smukt alternativ der kræver minimal vedligeholdelse. Bestil fra os og få 90 dages åbent køb, hurtig levering og gratis returnering! Har du spørgsmål eller overvejelser, er det bare at tage fat i vores fantastiske kundeservice.