Store tæpper

Store tæpper bliver stadig mere populære. I takt med at boligerne er blevet større og præges af åbne planløsninger, har flere boligejere fået øjnene op for de store tæpper. Med et stort tæppe kan du dæmpe støjen, fjerne ekko samt den irriterende efterklang fra lyde, der ellers kan være meget generende. Et stort tæppe kan også skabe en flot ramme om en møbelgruppe på praktisk vis.

De mange fordele ved store tæpper

Hvis du skal have tæpper under et spisebord, anbefaler vi et tæppe, der er tilstrækkeligt stort, så stolene kan trækkes ud fra bordet uden at ramme gulvet. Dette gør, at man slipper for, at stolebenet sidder fast i tæppekanten. Hvis du eksempelvis skal bruge tæppet under en sofagruppe, er det pænt at lade tæppet gå et stykke ind under sofaen og så lade det stikke et stykke ud fra sofaen på hver side. Du kan også vælge et tæppe, der er så stort, at det har plads til hele sofagruppen, hvilket giver et super elegant indtryk.

Dette er nogle af de mange fordele ved at vælge de større tæpper. Tag et kig i vores store sortiment med tæpper til lave priser. Tæpperne i denne kategori fås i størrelserne 240 x 340 cm, 250 x 350 cm, 300 x 400 cm og helt op til 400 x 500 cm. Vi hjælper dig hellere end gerne med at finde dit næste store tæppe, så tøv ikke med at kontakte os.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel