Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering 59
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss Åbent køb 90 dagar

Rensdyrskind

Giv dit hjem et smukt og nordisk indretnings-touch ved at indrette med rensdyrskind. Rensdyrskindtæpper er utroligt smukke og passer ind i alle hjem, uanset om din indretningsstil er klassisk og varm eller stilren og moderne. Du kan både placere et rensdyrskind på gulvet, men også over sengen eller endda hænge det på væggen. Mange kan godt lide at dekorere en kiste eller en bænk med et smukt rensdyrskind. Vores rensdyrskindtæpper er fra Sverige og er af høj kvalitet. Dog er rensdyrskind utroligt bløde og fine og skal helst ikke placeres på steder hvor de udsættes for megen slid.

En ægte rensdyrskind - en smuk dekoration

Hos os kan du uden problem finde et smukt rensdyrskindtæppe som passer perfekt til dit hjem. Eftersom skindene er ægte, findes der ikke to der er ens! På billederne ser du vores rensdyrskind, men farver og mønstre kan variere fra produkt til produkt.

Plej dit rensdyrskind

Et ægte rensdyrskind gør hjemmets indretning utroligt smuk og skaber en indbydende atmosfære. Udover at rensdyrskindtæpperne passer perfekt ind om vinteren, er de også flotte at indrette med året rundt. Skulle dit rensdyrskindtæppe blive beskidt, kan du forsigtigt børste eller vaske skidtet bort.

Der findes ingen produkter, der matcher valgene.