Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering 59
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss Åbent køb 90 dagar

Reststykker

stuvbitarbanner

På denne side finder du reststykker. Når vi skærer væg til væg-tæpper til, bliver der ofte et lille stykke tilbage på rullen, og ofte får vi bestillinger på tæpper hvor der skæres noget af bredden som bliver tilovers. Vi tilbyder disse til mindst 50% fratrukket tæppets oprindelige pris hvis de er under 150 cm. Find et fantastisk reststykke til en fantastisk billig pris!

Færdige størrelser

Herunder ser du vores reststykker til en meget fordelagtig pris. Målene på reststykkerne varierer, og forhåbentligt kan du finde en størrelse der passer til dit formål. Vi skærer ikke reststykkerne i specielle mål. Ønsker du et væg til væg-tæppe med specielle mål, kan du klikke dig videre til vores kategori Gulvtæpper og lave din bestilling der.  

Samme kvalitet og åbent køb

Reststykkerne er ikke returvarer eller reklamationsvarer fra andre kunder, og de er heller ikke blevet skadet på nogen måde. Det er ganske enkelt reststykker som er blevet tilovers når vi har skåret tæpper til. Eftersom reststykker ikke er nogen specialbestilling, gælder vores købsvilkår fuldt ud. Fri retur og 90 dages åbent køb. Dette er for at du som kunde skal være fuldt tilfreds med dit køb. 

33 produkt(er)

33 produkt(er)

Tabel  Liste 

Udsolgt
TÆPPEREST #923 - Malibu beige - 400 x 140 cm
675 kr
Udsolgt
TÆPPEREST #914 - Bordeaux gammelrosa - 400 x 160 cm
450 kr
Udsolgt
TÆPPEREST #911 - Yale sand - 400 x 109 cm
1 080 kr

33 produkt(er)

33 produkt(er)

Tabel  Liste