Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 59 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del
Vi fylder 50 år! Fejre med os - 20% på badeværelsesmåtter, børnetæpper, kludetæpper og dørmåtter! (ikke metervare) til den 31/10.

Hæklede tæpper

Giv din indretning et lidt anderledes præg med vores hæklede tæpper! Hæklet får ofte tankerne hen på gamle smukke duge, tasker og sengetæpper - måske har din mormor eller farmor hæklet? Vores hæklede tæpper giver hjemmet et gammeldags touch samtidig med at de føles meget originale. For selvom hæklede småduge er almindelige, er det få som har hæklede tæpper. I vores sortiment kan du vælge mellem mange herlige farver, eksempelvis gul, grøn, rød, orange og grå. Størrelserne på tæpperne er helt perfekt for placering i stuen ved siden af sofaen, i gangen eller i soveværelset.

Pas på dine hæklede tæpper

Selvom vores hæklede tæpper er af høj kvalitet, behøver de stadig en smule omsorg og pleje fra tid til anden. Ud over at regelmæssig støvsugning er der nogle gange brug for en vask. Hæklede tæpper rengør du lettest med et let frottéhåndklæde som du dypper i lunkent vand og et par dråber opvaskemiddel.