Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 59 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del

Pakistanske tæpper

Her finder du et stort udvalg af pakistanske tæpper af høj kvalitet. Pakistanske tæpper har længe været blandt de mest populære, og det er ikke så underligt. Denne type af tæpper er tætknyttede og af højeste kvalitet. Knytningens høje tæthed øger tæppets bestandighed samtidig med at den smukke glans bevares i lang tid. Foruden selve kvaliteten er mønstrene og designet i pakistanske tæpper meget tiltalende. Du kan nemt indrette dagligstuen såvel som soveværelset med denne type tæpper. Hos os kan du vælge mellem flere forskellige farver og mønstre såsom Bochara og Butterfly. Til dig der ønsker et klassisk orientalsk tæppe, har vi dybrøde varianter der passer ind i moderne, minimalistiske såvel som mere varme, hyggelige hjem.

Høj kvalitet og lave priser

Pakistanske orientalske tæpper findes i to forskellige varianter, nemlig 2-ply og 3-ply. Dette er en benævnelse for hvor mange tråde der anvendes i hver knude, så et 3-ply-tæppe er tykkere og tættere end et 2-ply-tæppe. Alle vores pakistanske tæpper er nøje udvalgte og af højeste kvalitet. Takket være store indkøb kan vi holde priserne lave uden at gå ned i kvalitet.

Smukke tæpper til alle

I vores sortiment af pakistanske tæpper kan du uden problem finde noget der passer til netop dig. Her har vi samlet kvalitetstæpper med masser af karakter i forskellige prisklasser. Du kan også vælge blandt forskellige størrelser for at finde noget der passer perfekt ind i det rum, du skal indrette. Præcis som du hænger billeder op for at udsmykke en væg, kan du lægge tæpper ud for at udsmykke gulvet. Udover at tæpperne fra Pakistan er smukke at se på, skaber de hygge i indretningen og har en lyddæmpende effekt.

Vis filter Skjul filter

Filter

80 cm - 200 cm

200 cm - 300 cm

16 produkt(er)

16 produkt(er)

Tabel  Liste 

Pakistan Bochara 3 ply  röd - 256 x 351 cm

Pakistan Bochara 3 ply röd - 256 x 351 cm


13 654 kr
Spare
165 kr
Solgt
Butterfly 3-ply - rød - 231 x 169 cm

Butterfly 3-ply - rød - 231 x 169 cm

Pakistanske tæpper er ægte orientalske,…

Pris: 6 160 kr

Specialpris: 5 995 kr

16 produkt(er)

16 produkt(er)

Tabel  Liste