Orientmønstrede tæpper

Her finder du vores store sortiment af tæpper med orientalske mønstre. Du vælger mellem flere forskellige kvaliteter og mønstre. Her finder du tæpper med motiv, som er inspireret af både pakistanske orienttæpper og persiske orienttæpper, men du finder også afghanske og marokkanske tæpper. 

Smukke og varierende mønstre

Mønstrene i orientalske tæpper er changerende, men der findes også mønstre, som er klassiske. Blandt de pakistanske tæpper er eksempler på sådanne mønstre bochara og butterfly. Blandt de persiske tæpper er mønstrene mere skiftende og varierende, og der findes både småmønstrede og stormønstrede tæpper. Et almindeligt forekommende mønster blandt orientalske tæpper er medaljonmønstret, hvor en medaljon pryder tæppets midte. Et andet almindeligt orientalsk mønster er smukke borter i forskellige udformninger. 

Såvel store som små tæpper med orientalske mønstre

Tæpper med orientalske mønstre er et tidløst alternativ, som findes i både mindre og større størrelser. Et stort tæppe med orientalsk mønster under eksempelvis din sofagruppe holder dit møblement sammen og skaber et rum i rummet. Ofte behøver du en størrelse på 250x350 cm eller 300x400 cm. Hvor stort et tæppe med orientalsk mønster du har brug for under dit spisebord afhænger af såvel bordets størrelse, som proportionerne på dit køkken eller din spisestue. Som regel er 200x300 cm en passende minimumsstørrelse, og mange vælger 250x350 cm. Et mindre tæpper med orientalsk mønster er et perfekt alternativ i eksempelvis soveværelset, i entréen eller under klaverbænken. Kilands mattor tilbyder mange store og små tæpper med orientalske mønstre. 

Vis underkategorier
Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel