Udendørs tæpper og udetæpper

På denne side har vi samlet alle vores udendørs tæpper og udetæpper. Her finder du et bredt sortiment af udendørs tæpper, som er gode til anvendelse udendørs, for eksempel på altanen eller terrassen. Måske er du på udkig efter et nyt udendørs tæppe til din nye altan eller dit nye uderum. Men disse tæpper kan selvfølgelig lige så godt bruges indendørs, for eksempel under spisebordet. Udendørs eller indendørs – det bestemmer du!

Udendørs tæpper, som kan tåle fugt og vand

Denne type udendørs tæpper er velegnede til brug udendørs, og de kan tåle regn, fugt og vand. Tæpperne er fremstillet af syntetisk materiale, så de kan tåle vand og er mere modstandsdygtige mod sollys. Hvis du overvejer at bruge et plastiktæppe udendørs, er det også en mulighed. Eftersom plastiktæpper kun er lavet af plastik, kan de tåle regn, fugt og vand.

Store udendørs tæpper

Tæpper til brug udendørs findes i mange forskellige størrelser. Vi har for eksempel store udendørs tæpper i størrelserne 200x300 cm og 240x340 cm. Hvis du har brug for et endnu større tæppe i en størrelse, som ikke findes blandt standardtæpperne, har vi også væg til væg-tæpper som metervare, som kan anvendes udendørs. Derved kan du købe et målbestilt udendørs tæppe til altanen eller uderummet baseret på de ønskede mål, eller du kan vælge et væg til væg-tæppe, hvis du hellere vil det.

Vi hjælper dig med at finde det rette udendørs tæppe

Find dit udetæppe i vores store sortiment. Vi har både til dig, som leder efter et billigt udendørs tæppe, og til dig, som gerne vil have et mere eksklusivt udendørs tæppe. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel