Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 59 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del
Vi fylder 50 år! Fejre med os - 20% på badeværelsesmåtter, børnetæpper, kludetæpper og dørmåtter! (ikke metervare) til den 31/10.

Grønne tæpper

Grønt er skønt! Forkæl dit hjem med naturens farver - et skønt tæppe i grønt! Her finder du blandt andet smukke, olivengrønne tæpper som skaber en varm og harmonisk atmosfære i rummet. Til dig der er på jagt efter noget iøjnefaldende der skiller sig ud, er et limegrønt tæppe måske mere tiltalende.

Find et grønt tæppe som passer dig

I sortimentet foran dig kan du vælge blandt billige tæpper af god kvalitet, både håndknyttede og maskinvævede. Der er også forskellige materialer at vælge blandt, eksempelvis uld- eller plasttæpper. Brug filtreringen for at vælge blandt forskellige størrelser, priser og former og finde grønne tæpper der passer til dig!

Rengøring af grønne tæpper

Præcis som andre tæpper bør grønne tæpper støvsuges regelmæssigt. Gennem regelmæssig støvsugning kan du nemt fjerne støvpartikler og andet skidt der sidder fast i fibrene.

På mørkegrønne tæpper er pletter ikke lige så tydelige. Hvis du køber et lysegrønt tæppe, kan du ofte fjerne pletter med lunkent vand, et frottéhåndklæde og måske lidt opvaskemiddel. Vaskerådene kan variere afhængigt af hvilket materiale tæppet er fremstillet af. Du kan se mere under "Plejeråd" og derefter vælge tæppetype.