Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fr. 59 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss Åbent køb 90 dagar
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del

Kvadratiske tæpper - plasttæppe Deco finnes som kvadratisk teppeKvadratiske tæpper - der er mange muligheder

Kvadratiske tæpper, findes det? Når man skal vælge nyt tæppe er størrelsen et aspekt, der vejer tungt. Det er vigtigt, at der er plads til tæppet, og at det dækker den overflade, man ønsker dækket. Tæpper findes i mange forskellige størrelser, men formatet er ofte rektangulært. I dag findes der derudover forholdsvis mange runde tæpper og andre former forekommer også, men rektangulære tæpper er det absolut mest almindelige. Hvad hvis man vil have et kvadratisk tæppe, hvad er der så at vælge mellem?

Read More
0 Kommentarer | Posted By Erika

Lyddæmpende tæppe - Gjall fra Fabula LivingLyddæmpende tæpper - disse bør du vælge

Mange oplever at leve en hektisk tilværelse, og behovet for at finde steder med fred og ro har nok aldrig været større. Hvor vi finder fred og ro er personligt, men de fleste er enige om, at de besøger dette sted alt for sjældent. Derfor er det vigtigt, at vi gør, hvad vi kan, for at de miljøer, vi befinder os i til hverdag, eksempelvis hjemmet og arbejdspladsen, er så hyggelige, beroligende og fredfyldte som muligt. Indretning med tæpper er en god måde at skabe et fredfyldt, varmt og hyggeligt miljø på, samtidig med at tæpper dæmper lydniveauet.

Read More
0 Kommentarer | Posted By Erika

Tæppe under sengenTæppe under sengen

En god måde at gøre soveværelset ekstra hyggeligt og hjemligt er ved at placere et tæppe under sengen - og det må gerne være et stort tæppe. Jo større tæppe, jo mere tekstil tilføres rummet, hvilket i sidste ende er det, der gør rummet rart at være i. I dette blogindlæg giver vi dig tips og inspiration til, hvad du skal tænke over, hvis du overvejer at lægge et tæppe under sengen.

Read More
0 Kommentarer | Posted By Erika

Kaffepletter på tæppetKaffepletter på tæppet - sådan får du dem væk!

Kaffe er en nødvendighed for de fleste af os, men kaffepletterne er vi gerne foruden. Når man tænker på, hvor mange kopper kaffe, der bliver drukket hver dag, er det faktisk underligt, hvor sjældent uheldet er ude og kaffen bliver spildt. Men hvordan fjerner du kaffepletter fra tæppet, når det så sker? Her giver vi dig nogle tips og råd.

Read More
0 Kommentarer | Posted By Erika

Bomuldstæppet Copenhagen fra Classic CollectionTæppe til dagligstuen - inspiration

Dagligstuen er et rum i hjemmet, hvor de fleste af os bruger meget tid. Der snakker vi sammen, spiser, ser tv og slapper af. Fordi vi bruger så meget tid i dagligstuen, skal det gerne være et pænt rum, der føles hyggeligt og hjemligt. Her giver vi dig inspiration til, hvordan du kan indrette med tæpper i dagligstuen.

Read More
0 Kommentarer | Posted By Erika

Væg-til-væg-tæppe i en kælder.Indret kælderen med tæpper - inspiration

Mange mennesker associerer kældere med kolde, fugtige og knapt så hyggelige rum. Et rum til ragelse og opbevaring af alle de ting, man har fået samlet gennem årene. Men sådan behøver det ikke at være. Så hvordan skal du gå til sagen, når det kommer til indretning af kælderen? Her forsøger vi at give dig inspiration til, hvordan du med relativt få midler kan forandre din kælder til et rart rum, hvor du hellere end gerne bruger din tid. At indrette kælderen med de rette tæpper er et rigtig godt første trin på vejen mod forandring.

Read More
0 Kommentarer | Posted By Erika

Tæppet Sarek til grå sofaTæppe til grå sofa - dette passer bedst

En grå sofa er et af de mest almindelige møbler i nordiske hjem i dag. Mange vælger en grå sofa, fordi den nemt kan kombineres med anden indretning. Dermed får man frihed til at lege med forskellige farver på andre møbler og materialer i rummet. Men den valgfrihed, som en grå sofa giver, kan også skabe bekymring hos mange. Hvad gør du, når du skal vælge et tæppe til den grå sofa? Hvilket tæppe passer egentlig bedst til en grå sofa?

Read More
0 Kommentarer | Posted By Erika

Håndvævet uldtæppe med gåseøjeTæpper med gåseøje - et klassisk og tidløst mønster

Et af de mønstre, som altid er forekommet i tæpper og tekstiler, er gåseøjemønstret. Det er et gammelt mønster, som længe har været en del af den skandinaviske mønstertradition, og er et af de mest populære og velkendte mønstre. Ved første øjekast kan gåseøjemønsteret synes simpelt, men mønstret har også en dybde og en kompleksitet, som træder frem jo mere, man studerer det.

Read More
0 Kommentarer | Posted By Erika

Væg-til-væg-tæppe i kælder og på trappe.Væg-til-væg-tæppe i kælder, på beton, på trappe?

Mange værdsætter fordelene ved væg-til-væg-tæpper og vælger at lægge et blødt og skønt væg-til-væg-tæppe i ét eller flere af rum derhjemme. Når man har bestemt sig for eller overvejer at lægge væg-til-væg-tæppe, opstår der ofte en masse spørgsmål.

Read More
0 Kommentarer | Posted By Erika