Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 69 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del

fåreskindstæpper

Der er noget super hyggeligt ved fåreskind!

Stemningen i dit hjem bliver øjeblikkeligt forandret, når du inddrager fåreskindstæpper i indretningen. Og hvem vil ikke gerne have en mere indbydende og hyggelig atmosfære i sit hjem?
Der er et stort udvalg, når det kommer til fåreskind. De varierer i form og nuance, og de fås i en række variationer med hensyn til farver, tykkelser og størrelser, og du kan derfor altid finde et skind, der passer til dit hjem.Her kan du læse om idéer og tips til, hvordan du indretter med fåreskind, samt hvad du bør tænke på inden dit køb.

Læs mere
0 Kommentarer | Skrevet af Kristina

merino ullmattaSådan forbereder du dig på vinteren - med hyggelige tæpper og tilbehør!

Når vinteren nærmer sig med hastige skridt, begynder mange af os at forberede hjemmet til mørke, hyggelige aftener med tændte stearinlys og varme drikke! I vinterhalvåret bruger vi skandinaver meget mere tid indendørs i vores hjem, og derfor vil vi selvfølgelig gerne forny vores indretning! Men hvilke tæpper passer egentlig bedst til årstiden? Og hvordan skaber man den der ægte hyggefaktor? Vi har sammensat en lille guide baseret på materialegenskaber og tæppetypernes egnethed til alt, hvad vinteren byder på. En hjælp til, hvordan du forbereder hjemmet til vinteren med tæpper og andet, der øger hyggefaktoren!

Læs mere
0 Kommentarer | Skrevet af Angelica

Jutematta keralaJutetæppe eller sisaltæppe - hvad er forskellen?

Hvem drømmer ikke om at opnå den der vidunderlige, naturlige følelse derhjemme? Jute og sisal er to vidunderlige naturmaterialer, der let gør din drøm til virkelighed! Selvom materialerne ser ens ud og deler mange gode egenskaber, adskiller de sig også mere, end man måske skulle tro. For at finde det rette tæppe er det derfor godt at vide, hvad forskellen på et jutetæppe og et sisaltæppe er.

Læs mere
0 Kommentarer | Skrevet i af Angelica

Feel syntetmattaSyntetiske tæpper - hvad betyder det egentlig?

Forskellige slags syntetiske materialer er i dag materialer, der hyppigt bruges til at fremstille tæpper med. Maskinvævede tæpper, klassiske wiltontæpper og maskintuftede tæpper er nogle eksempler på modeller, der ofte er lavet af syntetisk materiale. Ved at vælge det syntetiske materiale med de rette egenskaber, kan man nemt tilpasse tæppet til det miljø, det skal ligge i. Med syntetisk materiale er det desuden muligt at få alle mulige farver, former og funktioner. Derfor er det let at finde præcis det, man leder efter blandt syntetiske tæpper!

Læs mere
0 Kommentarer | Skrevet af Angelica

Sarek UllmattaUldtæpper og alt, du vil vide om dem!

Uldtæpper er noget af det bedste, man kan have i sit hjem, hvis du spørger os. Et tæppe i uld er både skønt at gå på og flot at se på, samtidig med at det er slidstærkt og smudsafvisende. Det passer fint som tæppe i stuen, i gangen, på børneværelset, i køkkenet og i stort set alle rum derimellem. Et uldtæppe kan klare det meste.

Mange vælger i dag et uldtæppe, og trenden ser kun ud til at fortsætte, hvilket ikke er så mærkeligt, når man kender til fordelene!

Læs mere
0 Kommentarer | Skrevet af Erika

Plasttæppe Folke fra designer Lina Johansson

Plasttæppet - flot, holdbart og funktionelt

Er du på udkig efter et nyt tæppe til køkkenet, men har svært ved at bestemme dig? Så kan vores sortiment af svenske vævede plasttæpper være noget for dig. Der er mange fordele ved at vælge et plasttæppe, hvad enten det er til køkkenet, vaskerummet eller gangen. Udover at passe i mange forskellige miljøer, er plasttæppet holdbart og slidstærkt, hvilket gør det værd at investere i. Materialet gør tæppet let at holde rent, da det både kan støvsuges og spules. Derfor er det især praktisk at anvende plasttæpper under køkkenbordet eller køkkenbænken.

Læs mere
0 Kommentarer | Skrevet i af Erika

Kangos - entrémåtte i metervareKunsten at vælge den rette dørmåtte og entrémåtte

Ville det ikke være rart at få så lidt snavs og grus som muligt ind i hjemmet eller på arbejdspladsen? En måde at reducere dette på er at placere en velfungerende dør- eller entremåtte udenfor, men også indenfor døren. Der er et stort udvalg af dør- og entremåtter i forskellige materialer, farver og former, men også som opfylder forskellige funktioner. Den måtte du vælger at placere udenfor døren er derfor påvirket af flere aspekter. Her er nogle tips til, hvad du bør overveje, når du skal vælge en dørmatte til dit hjem eller din arbejdsplads.

Læs mere
0 Kommentarer | Skrevet af Erika

Kerala jutetæppe til udendørsbrug

Botaniser blandt tæpper til udestuen, altanen og balkonen

Når forårssolen kommer tilbage efter en lang vinter, ønsker mange af os at være ude mere, og når efteråret nærmer sig, ønsker mange at forlænge sommeren, så godt man kan. En måde at gøre dette til virkelighed er at skabe et udendørs miljø, som vi nyder og vil tilbringe tid i. Hvis du indretter din udestue, altan eller balkon på en dejlig og hyggelig måde, vil du også få lyst til at tilbringe mere tid der. Både alene og sammen med familie og venner. Her er nogle tips og ideer til, hvad du kan tænke på, når du skal vælge tæppe til din udestue eller udendørs. Vi hjælper dig med at botanisere blandt vores tæpper til udendørs rum.

Læs mere
0 Kommentarer | Skrevet i af Erika

Kvadratiske tæpper - plasttæppe Deco finnes som kvadratisk teppeKvadratiske tæpper - der er mange muligheder

Kvadratiske tæpper, findes det? Når man skal vælge nyt tæppe er størrelsen et aspekt, der vejer tungt. Det er vigtigt, at der er plads til tæppet, og at det dækker den overflade, man ønsker dækket. Tæpper findes i mange forskellige størrelser, men formatet er ofte rektangulært. I dag findes der derudover forholdsvis mange runde tæpper og andre former forekommer også, men rektangulære tæpper er det absolut mest almindelige. Hvad hvis man vil have et kvadratisk tæppe, hvad er der så at vælge mellem?

Læs mere
0 Kommentarer | Skrevet af Erika

Lyddæmpende tæppe - Gjall fra Fabula LivingLyddæmpende tæpper - disse bør du vælge

Mange oplever at leve en hektisk tilværelse, og behovet for at finde steder med fred og ro har nok aldrig været større. Hvor vi finder fred og ro er personligt, men de fleste er enige om, at de besøger dette sted alt for sjældent. Derfor er det vigtigt, at vi gør, hvad vi kan, for at de miljøer, vi befinder os i til hverdag, eksempelvis hjemmet og arbejdspladsen, er så hyggelige, beroligende og fredfyldte som muligt. Indretning med tæpper er en god måde at skabe et fredfyldt, varmt og hyggeligt miljø på, samtidig med at tæpper dæmper lydniveauet.

Læs mere
0 Kommentarer | Skrevet af Erika

Tæppe under sengenTæppe under sengen

En god måde at gøre soveværelset ekstra hyggeligt og hjemligt er ved at placere et tæppe under sengen - og det må gerne være et stort tæppe. Jo større tæppe, jo mere tekstil tilføres rummet, hvilket i sidste ende er det, der gør rummet rart at være i. I dette blogindlæg giver vi dig tips og inspiration til, hvad du skal tænke over, hvis du overvejer at lægge et tæppe under sengen.

Læs mere
0 Kommentarer | Skrevet af Erika

Kaffepletter på tæppetKaffepletter på tæppet - sådan får du dem væk!

Kaffe er en nødvendighed for de fleste af os, men kaffepletterne er vi gerne foruden. Når man tænker på, hvor mange kopper kaffe, der bliver drukket hver dag, er det faktisk underligt, hvor sjældent uheldet er ude og kaffen bliver spildt. Men hvordan fjerner du kaffepletter fra tæppet, når det så sker? Her giver vi dig nogle tips og råd.

Læs mere
0 Kommentarer | Skrevet af Erika

Bomuldstæppet Copenhagen fra Classic CollectionTæppe til dagligstuen - inspiration

Dagligstuen er et rum i hjemmet, hvor de fleste af os bruger meget tid. Der snakker vi sammen, spiser, ser tv og slapper af. Fordi vi bruger så meget tid i dagligstuen, skal det gerne være et pænt rum, der føles hyggeligt og hjemligt. Her giver vi dig inspiration til, hvordan du kan indrette med tæpper i dagligstuen.

Læs mere
0 Kommentarer | Skrevet af Erika

Væg-til-væg-tæppe i en kælder.Indret kælderen med tæpper - inspiration

Mange mennesker associerer kældere med kolde, fugtige og knapt så hyggelige rum. Et rum til ragelse og opbevaring af alle de ting, man har fået samlet gennem årene. Men sådan behøver det ikke at være. Så hvordan skal du gå til sagen, når det kommer til indretning af kælderen? Her forsøger vi at give dig inspiration til, hvordan du med relativt få midler kan forandre din kælder til et rart rum, hvor du hellere end gerne bruger din tid. At indrette kælderen med de rette tæpper er et rigtig godt første trin på vejen mod forandring.

Læs mere
0 Kommentarer | Skrevet i af Erika

Tæppet Sarek til grå sofaTæppe til grå sofa - dette passer bedst

En grå sofa er et af de mest almindelige møbler i nordiske hjem i dag. Mange vælger en grå sofa, fordi den nemt kan kombineres med anden indretning. Dermed får man frihed til at lege med forskellige farver på andre møbler og materialer i rummet. Men den valgfrihed, som en grå sofa giver, kan også skabe bekymring hos mange. Hvad gør du, når du skal vælge et tæppe til den grå sofa? Hvilket tæppe passer egentlig bedst til en grå sofa?

Læs mere
0 Kommentarer | Skrevet af Erika

Håndvævet uldtæppe med gåseøjeTæpper med gåseøje - et klassisk og tidløst mønster

Et af de mønstre, som altid er forekommet i tæpper og tekstiler, er gåseøjemønstret. Det er et gammelt mønster, som længe har været en del af den skandinaviske mønstertradition, og er et af de mest populære og velkendte mønstre. Ved første øjekast kan gåseøjemønsteret synes simpelt, men mønstret har også en dybde og en kompleksitet, som træder frem jo mere, man studerer det.

Læs mere
0 Kommentarer | Skrevet af Erika

Væg-til-væg-tæppe i kælder og på trappe.Væg-til-væg-tæppe i kælder, på beton, på trappe?

Mange værdsætter fordelene ved væg-til-væg-tæpper og vælger at lægge et blødt og skønt væg-til-væg-tæppe i ét eller flere af rum derhjemme. Når man har bestemt sig for eller overvejer at lægge væg-til-væg-tæppe, opstår der ofte en masse spørgsmål.

Læs mere
0 Kommentarer | Skrevet af Erika